X

Cimri Telefon Numarası WhatsApp Hattı İletişim Mail Adresi

Cimri Telefon Numarası WhatsApp Hattı İletişim Mail Adresi

Bu makalede Cimri telefon numarası ve Cimri iletişim numarası gibi konuları okuyarak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Cimri iletişim adresi, Cimri mail adresi gibi içerikler için yorum yazabilir ayrıca Cimri whatsapp numarası ve hattı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Cimri Telefon Numarası

Cimri markası kişilerin her kategorideki alışverişinden önce fiyat karşılaştırması yapmasına imkan sağlayan bir uygulamadır. Kişilerin web sitesi üzerinden veya uygulamayı indirerek fiyat karşılaştırması yaparak beğendiği ürünü en uygun fiyatlar ile almasına imkân sağlar. Sitede arama yapılan ürünün arama sonuçlarını fiyata göre sıralayabilir veya analiz yapılmasına olanak sağlanır. Yapılan incelemeler sonucunda en uygun fiyatlar ile ürün satın alınırken bütçelerin korunmasına olanak sağlanır.

İstanbul merkezli olan firmanın kuruluş tarihi 2008 yılıdır ve halen aktif olarak hizmet sağlamaktadır. Yapılan tüm geliştirmeler ile kullanıcıların en iyi fiyatları görmesine ve ara yüzünün basit olmasına özen gösterilmiştir. Teknolojik geliştirmelerden yararlanan firma güncel fiyatların görülmesine imkân sağlamaktadır.

Cimri telefon numarası 0216 468 12 80 nolu telefonu tuşlayarak ulaşabilirsiniz.

Markanın telefon numarası üzerinden ise çeşitli soruların giderilmesi mümkün olmaktadır. Özellikle üye olma aşamasında kişilerin zorlanması halinde destek hattına iletilen talepler kısa sürede personeller tarafından çözülmektedir. Siteye üye olma aşamalarını tek tek anlatan personeller kişilere yardımcı olarak sorunlarını ortadan kaldırmaktadır. Markanın telefon numarasının aranması halinde öncelikli olarak belirli bir bekleme süresi oluşabilir. Bu durum sorunun anlaşılması ve doğru yönlendirmelerin yapılabilmesi içindir. Yapılan tuşlama ve sorunu ifade etme işlemlerinden sonra müşteri hizmetlerinde yer alan kişiler müşteriler ile görüşmeye başlar ve tüm görüşmeler kayıt altına alınır. Firmanın telefon numarasına gelen çağrıların kayıt altına alınmasında başlıca sebepler hem müşteriyi hem de personeli korumaktadır.

Cimri İletişim Numarası

Firmanın müşterileri için iletişim seçeneği olarak kullanmış olduğu telefon numarası 0216 468 12 80 şeklindedir. Telefon adreslerine iletilen konular her ne olursa olsun temsilciler hızlı bir şekilde aksiyon alarak kişilerin isteklerine göre süreci yönetmektedir. Soru sormak, bilgilendirilmek amacıyla müşteri hizmetleri ile iletişime geçilmesi mümkündür. Firmaya en çok gelen sorular arasında marka üzerinden ürünlerin satın alınıp alınamayacağıdır. Ancak burada müşterilerin dikkat etmesi gereken nokta markanın bir satış platformu olmadığıdır.

Firmanın kuruluş amacı diğer sitelerde yer alan aynı ürünlerin satış fiyatlarını ortaya koyabilmektedir. Böylece satıcıların ve fiyatların aynı ürün üzerinde nasıl değiştiği izlenebilmektedir. Kullanıcıların marka üzerinden bulduğu uygun fiyatlı ürünü satın alabilmesi için sunulan bağlantıların izlenmesi ve yönlendirmedeki site üzerinden alışveriş yapılması mümkün olur.

Cimri iletişim numarası 0216 468 12 80 nolu telefon ile erişim sağlayabilirsiniz.

Müşteri hizmetlerine gelen bir diğer soru seçeneği arasında ise aranılan ürünün bulunmaması yer almaktadır. Her ürün farklı satıcılarda farklı isim seçenekleri ile bulunabilir. Böyle bir durumda kişilerin web sitesi veya uygulama üzerinden filtreleme yapması önerilen seçenekler arasında yer alır. Kategorilere göre yapılan filtrelemeler sonucunda en çok listelenen ürünleri fiyat sırasına göre sıralama yapma imkânı sunulur. Firmanın iletişim numarasına iletilen konular veya sorular site üzerinden yapılan işlemlerin daha kolay bir şekilde açıklanması için müşteri hizmetleri desteği ile yanıtlanmaktadır. Kişiler ilk kez uygulamayı kullanmak istediğinde, çeşitli soruları ve bilgileri araştırmak için iletişim numarasını tercih edebilir.

Cimri İletişim Adresi

Markanın iletişim adresi yalnızca bir kanal üzerinden sağlanmamaktadır. Hem telefon numarası hem de mail üzerinden firma kullanıcılarına destek sağlamaktadır. Mail adresi 7/24 olarak aktif bir şekilde kişilere hizmet sunarak yardımcı olmaktadır. Yapılan tüm iyileştirmeler sonucunda en iyi deneyimi müşterilere sağlamaktadır. Firmanın kuruluş amacının kullanıcıların uygun fiyatları bulmasına yardımcı olmak olması neticesinde müşteri hizmetleri de bu neticede geliştirilmiştir. İletişim adreslerinde yer alan her personel alanında belirli bir eğitimi tamamlamış ve gerekli diplomalara sahip olan kişilerdir. Gelen talepleri en hızlı şekilde yanıtlamak ve kullanıcıların memnun ayrılmasını sağlamak birinci öncelik olarak belirlenmiştir.

Cimri iletişim adresi bilgilerine ulaşmak için 0216 468 12 80 nolu telefonu kullanarak bilgi alabilirsiniz.

Marka öncelikli olarak kurulum aşamasında yaklaşık 14 aylık bir çalışma ile hayata geçirilmiştir. 9 yazılımcının elinin değdiği 14 ay süren kurulum aşamasında kataloglar oluşturulmuş olup, yazılım aşamasında 5 ay çalışılmıştır. Site yalnızca kullanıcılara uygun fiyatlı ürünleri göstermek değil aynı zamanda yorumlara ulaşım sağlanmasına imkân tanımaktadır. Uzman yorumları olarak siteye eklenen alanda çeşitli yorumların görülmesi ve incelenmesi kullanıcılar tarafından yapılabilen özellikler arasındaki yerini almaktadır. 2011 yılında firmanın kurucuları hisselerinin büyük bir kısmını satarak firmayı başka bir evreye taşıdı. Satın alınma sonrası markanın genel müdürü ve bulut hizmet sağlayıcıları tamamen değişerek firma yeni bir süreci başlatmış oldu.

Cimri Mail Adresi

Markanın müşterileri ile 7/24 aktif olarak iletişim kurabilmesi için tercih ettiği iletişim kanalı maillerdir. Kullanıcıların site üzerinde gezinirken herhangi bir hata durumunda iletişim için mail adresini tercih etmesi mümkün olur. Mail adresinin alıcı kısmına eklenmesi ile birlikte daha sonra konunun net bir özetinin yapılması gerekir. Kullanıcılar yaşadıkları sorunları net şekilde ifade ederek mailleri hazırladıktan sonra eğer ekran görüntüleri ile destekleyebiliyorsa ekleme yaparak göndermesi daha iyi sonuçların elde edilmesine yardımcı olur.  Markanın uygulaması veya web sitesi üzerinde çeşitli konularda sorunların yaşanması halinde en hızlı şekilde sorunun incelemesi yapılır ve görevli kişiler tarafından gerekli olan aksiyonlar alınır. Yapılan incelemeler sonucunda sorun her kullanıcı için aynıysa kalıcı bir çözüm getirilir.

Cimri mail adresi destek@cimri.com nolu e postayı kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Marka farklı çevrimiçi satış platformlarındaki fiyatları karşılaştırırken kullanıcıların dikkat etmesi gereken bu mağazaların online olduğudur. Bazı kullanıcılar karşılaştırma yapılan ürünlerin civarındaki mağazalar özelinde yapılıp yapılmadığına yönelik olarak sorularını iletmektedir. Ancak firmanın amacı fiziki mağazalardaki fiyatları karşılaştırmak değil online satış kanallarındaki fiyatları karşılaştırmaktadır. Yapılan listemeler sonucunda ürünün uygun fiyatlı olduğu düşünülürse yönlendirme linki satışı yapılan kanala olacak şekilde düzenlenmiştir. Yönlendirme yapılan siteye daha sonra kişilerin beden seçimi ve renk seçimi gibi detayları uygulayarak satın alma işlemlerini yapması mümkündür. Firmaya bu tarz soruların iletilebilmesi için tercih edilebilecek olan mail adresi ise destek@cimri.com şeklindedir.

Cimri Whatsapp Numarası

Markanın aktif olarak kullandığı iletişim kanalları arasında henüz Whatsapp hattı bulunmamaktadır. Destek için kullanıcıları ile telefon numarası ve mail adresleri üzerinden iletişime geçmektedir. Firmaya iletilen konuların daha hızlı bir şekilde çözüme ulaştırılabilmesi için farklı seçenekler izlenmektedir. Firma web sitesi üzerinde öncelikli olarak sıkça sorulan sorular kısmını paylaşmaktadır. Kullanıcıların sormak istedikleri soruları bu alanda aratarak daha önce yanıtlanmış olan soruları incelemesi ve konuyu öğrenmesi sağlanabilmektedir. Ancak sorulan soruların bu alandan bulunamaması halinde marka ile iletişime geçebilmek için iletişim adreslerinin tercih edilmesi mümkündür. Yapılan tüm görüşmeler kayıt altına alınarak müşterilerin güvenliği göz önüne alınarak saklanmaktadır. Yapılan saklama ve korunma işlemlerinin öğrenilebilmesi için marka ile iletişime geçilmesi yeterli olmaktadır.

Cimri whatsapp numarası 0216 468 12 80 nolu hattı kullanarak erişebilirsiniz.

Markanın ekonomik gelişmelerde yaşanan durumlar neticesinde daha çok ilgi görmeye başlaması ve herkes tarafından kullanılan bir uygulama haline gelmesi son günlerde oldukça hızlanmıştır. Her müşteri alışveriş yapmadan önce kendisine bir bütçe belirleyerek ihtiyaçlarını bu bütçe doğrultusunda harcamak ister. Markanın uygulamasını veya web sitesini kullanarak kişilerin kendileri için belirlemiş oldukları bütçeyi en doğru şekilde kullanmasına olanak sağlanır. Yapılan incelemeler doğrultusunda kişilerin en iyi seçenekleri değerlendirmesi ve farklı kullanıcıların uygulamış olduğu fiyat seçeneklerini değerlendirmesi mümkün olur. Markanın mobil uygulaması her telefon modeli için uygun olacak şekilde tasarlanmıştır ve indiren kişilerin bildirim alabilmesi, ürünlere alarm ekleyebilmesine imkân sağlanmaktadır. Uygulama birçok kişi tarafından kullanılsa bile teknolojik gelişmeler ve altyapı düzenlemeleri ile birlikte daha popüler hale gelerek herkes tarafından bilinirlik kazanacaktır.

Arama Terimleri: Cimri iletişim bilgileri, Cimri telefon no, Cimri irtibat tel, Cimri canlı destek, Cimri müşteri temsilcisi, Cimri şikayet hattı, Cimri müşteri hizmetleri numarası, Cimri çağrı merkezi numarası, Cimri çağrı merkezi, Cimri müşteri hizmetleri direk bağlanma, Cimri telefon numarası, Cimri iletişim numarası, Cimri iletişim adresi, Cimri mail adresi, Cimri whatsapp numarası

Kategoriler: TELEFON NUMARASI
admin: