X

Gittigidiyor Telefon Numarası Müşteri Hizmetleri WhatsApp Hattı İletişim Mail Adresi

Gittigidiyor Telefon Numarası Müşteri Hizmetleri WhatsApp Hattı İletişim Mail Adresi

Bu makalede Gittigidiyor telefon numarası ve Gittigidiyor iletişim numarası gibi konuları okuyarak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Gittigidiyor iletişim adresi, Gittigidiyor mail adresi numarası gibi içerikler için yorum yazabilir ayrıca Gittigidiyor whatsapp numarası ve hattı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Gittigidiyor Telefon Numarası

Online alışverişin sadece Türkiye’de değil aynı zamanda tüm dünyada gittikçe popülerleştiği ve daha fazla kullanıcıya ulaştığı günümüzde, Gittigidiyor kalitesi ve güvenli alışveriş seçenekleriyle Türkiye’nin önder online alışveriş sitelerinden birini oluşturuyor. Evinizden çıkmadan kolaylıkla alışveriş yapabilmeniz için birçok online alışveriş mağazası sunuluyor. Böylece de sizler, elektronikten kişisel bakım ürünlerine, giyimden hobi ve bahçe ürünlerine, süpermarketten otomobil aracılık hizmetlerine her kategoriden ürünü en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Ürün çeşitliliği sayesinde Gittigidiyor, her zevke ve tarza hitap etmektedir. Online alışverişlerinizde, ürünlerle ilgili her türlü sorularınız için çağrı merkezi numaralarından ulaşım sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde, Gittigidiyor internet sitesinden nasıl güvenli alışveriş yapıldığına dair daha fazla detay almak için de 7 gün 24 saat hizmetinizde olan Gittigidiyor müşteri hizmetleri numarası için Gittigidiyor web sayfasının iletişim bölümüne göz atabilirsiniz.

İletişim bölümüne girdikten sonra müşteri hizmetleri kısmından “bize ulaşın” sekmesine tıklayın. Burada açılan ekranda, almak istediğiniz yardım konusunu aratarak kolayca ve hızlıca ne tür bir yardım almak istediğinizi belirtebilirsiniz. Yardım konuları, sizlere daha kolay ve hızlı hizmet sağlanması için ikiye ayrılmıştır. Alıcı veya satıcı başlıkları altında, farklı kategorilerde yardım konuları bulunmaktadır. Bulunduğunuz konuma göre bu iki başlıktan birini seçebilirsiniz. Alıcılar için müşteri hizmetleri desteği, iade ve iptal, kargo ve teslimat, satıcı ile iletişim ve ödeme başlıkları altında toplanmıştır. Satıcılar için ise bu başlıklar, kargo ve iade, ödeme ve fatura, satış yönetimi, performans ve raporlar olarak karşınıza çıkacaktır. Yardıma ihtiyacınız olan konu başlığını, buradaki menülerden seçerek ilerleyebilirsiniz.

Gittigidiyor telefon numarası 0850 252 32 29 nolu telefonu tuşlayarak ulaşabilirsiniz.

Hem alıcılar için hem de satıcılar için bu başlıklar altında alt başlıklar halinde detaylı bilgiler bulunmaktadır. Örneğin, bir ürün aldınız ve ürünü iade etmek istediniz ve geri göndermek istediğiniz ürünün kargo ücretini merak ediyorsunuz. Bu durumda yapmanız gereken tek şey, Gittigidiyor web sayfasının iletişim bölümüne girerek müşteri hizmetleri kısmına tıklamak. Daha sonra, “bize ulaşın” bölümüne tıkladığınızda karşınıza yeni bir ekran açılacak. Bu ekranda, alıcı kısmında menüden, “iade ve iptal” başlığına geliyorsunuz ve alt başlıklardan “iade kargo ücretleri” sekmesine tıklıyorsunuz. İşte bu kadar basit. Her türlü sorununuzla ilgili bulabileceğiniz detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Buna ek olarak, yardım destek sayfasının alt kısmında bulunan “sıkça sorulan sorular” kısmından da faydalanabilirsiniz. Sizlerden gelen soruların yanıtlandığı bu kısımda, kafanıza takılanlarla ilgili daha detaylı bilgilere ulaşmanız mümkün. Buradan ulaşamadığınız konular için ise +90 850 252 32 29 numaralı telefondan çağrı merkezlerine ulaşabilirsiniz.

Gittigidiyor İletişim Numarası

Haftanın her günü ve günün her saati ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri numaralarından faydalanmanız için oluşturulan yardım konuları ve bilgilendirme yazılarında bulunmayan bir konu olduğunda ise iletişim numaralarından da ulaşabilirsiniz.

Yardım destek sayfasında bulunan destek menüsünde veya sıkça sorulan sorular kısmında olmayan sorunlarınız için https://yardim.gittigidiyor.net/ sayfasından ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu linkten ulaşabileceğiniz sayfanın alt kısmında, “bizi arayın” kısmına tıklayarak telefon numaralarına erişebilirsiniz. Bu kısma tıkladıktan sonra tekrar alıcı veya satıcı olduğunuzu belirtmeniz gerekmektedir. Daha sonra sizlere sunulacak olan yardım başlıklarından konunun ne olduğunu seçmeniz gerekiyor. Bunun ardından sizlere yazılı bir destek sağlanmaktadır. Eğer bu da probleminizi çözmezse, müşteri hizmetlerini arayabileceğiniz telefon numarasına ulaşabilirsiniz.

Gittigidiyor iletişim numarası 0850 252 32 29 nolu telefon ile erişim sağlayabilirsiniz.

Yoğunluktan dolayı, ilk önce sizlere sunulan yazılı desteği kullanmanız tavsiye edilmektedir. Böylelikle sorununuz, daha kısa sürede ve kolaylıkla çözülebilir ve böylece yoğun telefon kuyruklarını beklemek zorunda kalmazsınız. Eğer yazılı bilgi metni ile de sorununuz çözülmez ise 0 850 252 32 29 numaralı telefondan çağrı merkezine ulaşabilirsiniz. Aramayı yaptıktan sonra, yardım almak istediğiniz konuya bağlı olarak (örneğin, satın almak istediğiniz veya sattığınız bir ürün ile ilgiliyse) yardım almak istediğiniz ürünün satış veya alış kodunu başında “SC” harfleri olmadan tuşlamanız gerekebilir. Bu aşamadan sonra müşteri temsilcileri sizlere yardımcı olacaktır.

Gittigidiyor İletişim Adresi

Gittigidiyor ile iletişime geçmek için telefonla aramanıza veya uzun telefon kuyruklarında beklemenize gerek kalmadan müşteri hizmetlerine ulaşmanız da mümkün. Sizler için birçok iletişim kanalı sunulmaktadır. Sizin için en kolay ve en hızlı yoldan ulaşabilin diye hem yazılı hem sözlü müşteri hizmetleri ve yardım destek bölümleri sunulmaktadır. Telefonla ulaşmak istemediğiniz durumlarda, sıkça sorulan sorular bölümünden sorununuza yanıt bulamazsanız, canlı destek bölümünden anında hizmet alabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, https://yardim.gittigidiyor.net linkine tıklayıp canlı destek bölümüne girmek. Daha sonrasında alıcı veya satıcı olduğunuzu belirtmeniz ve yardım almak istediğiniz konuyu belirterek ilerlemeniz gerekmektedir. Bu, sizlere daha hızlı hizmet verilebilmesi için yapılmaktadır. Daha sonra, canlı desteğe probleminizle ilgili yazabilir ve anında destek alabilirsiniz. Bununla birlikte, diğer bir seçenek ise, “bize yazın” bölümüdür.

Gittigidiyor iletişim adresi bilgilerine ulaşmak için 0850 252 32 29 nolu telefonu kullanarak bilgi alabilirsiniz.

Herhangi bir yoğunluk oluşmasını önlemek için sizlere birden çok kanalla hizmet sağlanmaktadır. “Bize yazın” bölümü de canlı destek bölümü ile benzer çalışmaktadır. Bu bölümde 24 saat içerisinde cevap alacağınız garanti edilmektedir. Alıcı veya satıcı olduğunuzu beyan ettikten sonra bir yardım konusu seçip mesajınızı gönderebilirsiniz. Bir gün içerisinde cevap alabileceğiniz bu seçenek ile de sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Gittigidiyor Mail Adresi

Türkiye’nin en çok kullanılan online alışveriş mağazalarının bulunduğu online alışveriş sitelerinden biri olan Gittigidiyor, siz kullanıcılarının memnuniyeti için her an erişilebilirlik sağlamaktadır. Herhangi bir iletişim kanalını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Gittigidiyor mail adresi gittigidiyor@hs05.kep.tr nolu e postayı kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Her türlü geri bildirimiz, sorununuz ve öneriniz için müşteri hizmetlerine yazabilirsiniz. Yardım destek bölümünde bulamadığınız konu başlıkları için direkt olarak e-mail adresi üzerinden de ulaşabilirsiniz. Dilerseniz istek ve önerilerinizi, dilerseniz şikayetlerinizi de gönderebilirsiniz. Kayıtlı elektronik e-posta adresi için gittigidiyor@hs05.kep.tr adresine elektronik posta atabilirsiniz.

Gittigidiyor Whatsapp Numarası

My Office İş Mrkz., Çiğdem Sk., No: 1/14, 34746 Barbaros Mah., Ataşehir, İstanbul adresinde bulunan iş yeri merkezinin iletişim numarasına ulaşmak için www.gittigidiyor.com adresinden ulaşabileceğiniz iletişim kanallarına erişebilirsiniz. İster alıcı olarak ister satıcı olarak herhangi bir sorununuzda müşteri hizmetlerinden ve yardım destek bölümünden alabileceğiniz yazılı veya sözlü yardım dışında, Whatsapp yolu ile de iletişim kurabilirsiniz. 0 850 252 32 29 numaralı kurumsal numaralardan 7/24 destek sağlanmaktadır. Bunun dışında faks yolu ile iletişim kurmak isterseniz, Gittigidiyor web sayfasında bulunan +90 (216) 687 02 98 numaralı faks numarasını kullanabilirsiniz.

Gittigidiyor whatsapp numarası 0850 252 32 29 nolu hattı kullanarak erişebilirsiniz.

Whatsapp dışındaki Twitter, İnstagram, Youtube, Facebook gibi Gittigidiyor’a ait sosyal medya hesaplarını takip ederek güncel duyuru ve kampanyaları ilk sizler duyabilirsiniz. Bununla birlikte, linkedin hesabını takip ederek güncel iş alım ve benzeri duyurulara ulaşmanız da mümkün. Türkiye’nin neresinde olursanız olun, haftanın her günü ve günün her saati çağrı merkezine ulaşabilmenizi sağlayan Gittigidiyor’un, kendi kullanıcılarına sağladığı ayrıcalıklardan yararlanmak için siz de Gittigidiyor ailesine katılabilirsiniz. Üye olmak ve daha fazlası için www.gittigidiyor.com sitesinin yardım destek bölümünden veya “sıkça sorulan sorular” bölümünden detaylı bilgi edinebilirsiniz. Herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda yazılı olarak veya çağrı aracılığı ile istediğiniz zaman Gittigidiyor müşteri hizmetlerine, 0 850 252 32 29 numaralı telefondan veya  gittigidiyor@hs05.kep.tr adresli e-posta hesabından direkt olarak ulaşabilir, aklınıza takılanları sorabilirsiniz.

Arama Terimleri: Gittigidiyor iletişim bilgileri, Gittigidiyor telefon no, Gittigidiyor irtibat tel, Gittigidiyor canlı destek, Gittigidiyor müşteri temsilcisi, Gittigidiyor şikayet hattı, Gittigidiyor müşteri hizmetleri numarası, Gittigidiyor çağrı merkezi numarası, Gittigidiyor çağrı merkezi, Gittigidiyor müşteri hizmetleri direk bağlanma, Gittigidiyor telefon numarası, Gittigidiyor iletişim numarası, Gittigidiyor iletişim adresi, Gittigidiyor mail adresi, Gittigidiyor whatsapp numarası

Kategoriler: TELEFON NUMARASI
admin: